Magasinet for Bedriftsprofilering

Firmagaver

Hvorfor gi gaver til de ansatte?

Det er veldig ofte at hverdagen går veldig fort, det skjer hjemme, og det skjer faktisk på arbeidsplassen. Veldig ofte er det slik at man ikke får muligheten til å vise at man setter pris på kollegaene dine, dine ansatte eller viktige samarbeidspartnere. Da er det veldig ofte viktig å vise at man setter pris på de med en gjennomtenkt gave!

 

Gjennomtenkt gave, hva er det? Jo det er ikke nok å bare kjøpe en enkel gave hvor man klasker på logoen og et julekort, sommerhilsen eller lignende. En gave burde reflektere hva bedriften står for, men ikke minst også være noe som er nyttig eller blir brukt. I mange tilfeller, om man ikke legger noe tanke i gaven, kan den ha en negativ innvirkning istedetfor positiv. Det er derfor det er viktig å tenke gjennom – eller bruke riktig samarbeidspartner.

 

Riktig samarbeidspartner på firmagaver

I dette landet er utrolig mange leverandører av de produktene som du kan kalle gaver. Veldig ofte kan man komme ut for leverandører som er mer opptatt av å selge ordren fortest mulig, istedetfor å gi et godt råd. Det er derfor veldig viktig at du bruker leverandører som profileringsartikler as som ikke bare har et stort sortiment, men også dyktige rådgivere som vil hjelpe deg å komme i mål med et produkt du og de ansatte blir fornøyd med. Det gjelder både på Julegaver, sommergaver, påskegaver, kickoff eller hva enn anledningen er.

 Skreddersydd eller merkevare?

Når man skal velge gaven så er ikke summen alltid relevant. Man kan gjøre veldig gode innkjøp på spesialproduksjon om man planlegger i god tid. Det er fordi priser på frakt og produksjon påvirkes av leveringstiden. Dette gjelder ikke alltid for merkevarer. De ligger gjerne på lager og vil ikke endre seg tett på leveringsdatoen. Det eneste som der kan endre seg er selve logoproduksjonen.

Skriv til oss